дом Наблюдател Джигит изкърти ел.стълб, остави десетки къщи без ток в „Бялата пръст“ (снимки)

Джигит изкърти ел.стълб, остави десетки къщи без ток в „Бялата пръст“ (снимки)

0
ДЯЛ

Електрически стълб, намиращ се непосредствено пред къща на ул.“Ген.Скобелев“ в шуменския квартал „Бялата пръст“, се е стоварил върху ограда, видя репортер на 24shumen.com. Десетки къщи са останали без ток.
Според очевидци, които са се намирали на мястото, става въпрос за пътен инцидент – шофьор се е натресъл в стълба, който е буквално изкъртен от земята, където е бил поставен. След зверския удар ел.съоръжението се е стоварило на метри от къщата и е повредило оградата. Шофьорът е избягал, твърдят живущите на улицата.
За щастие, пострадали няма, тъй като по време на инцидента, там е нямало никой.
На място са служители на полицията, които правят оглед на местопроизшествието.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа любителите на Мелпомена: Моноспектакълът „Последна радост“ на сцената на Младежкия дом
Следваща статияРайони в Шумен без ток в понеделник, вижте списъка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here