дом Общество Дезинфекцират село Венец с машини на ДЛС „Паламара“

Дезинфекцират село Венец с машини на ДЛС „Паламара“

0
ДЯЛ

С противопожарния автомобил на Държавно ловно стопанство “Паламара“ (ДЛС) ще бъдат дезинфекцирани площите около всички административни и търговски обекти във Венец до края на извънредното положението. Това съобщиха от пресцентъра на Североизточното държавно предприятие.
Решението е на директорът на ДЛС „Паламара“ инж. Севен Башлъ и е съгласувано с кмета на общината Нехрибан Ахмедова.
„Видях, че общински служители се опитват да обработят различни обекти с гръбни пръскачи, но работата е много и с техниката с която разполагат от кметството се получава трудно. Предложих на кмета Нехрибан Ахмедова да помогнем и през почивните дни успяхме да дезинфекцираме всички прилежащи площи и паркинги около сградите на общината, служба Социално подпомагане, хранителните магазини, бензиностанцията, офиса на Общинска служба земеделие и административната сграда на ДЛС „Паламара“, обясни инж. Севен Башлъ. Той каза още, че резервоара на автомобила събира 500 литра, а за да се обработят всички обекти са използвани 1 000 литра дезинфектант, закупен от кметството.
„Ще извършваме обработката през почивните дни, за да не пречим на работата на институциите. Имаме готовност да се включим и в други инициативи, като целта ни е да защитим живота и здравето на всички хора от общината“, категоричен е инж. Башлъ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Фикосота“ дари 600 теста, започва изследване на хората на първа линия в Шумен
Следваща статияЗадължават с постановление търговските вериги да продават български храни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here