дом Криминале Две шуменски коли се блъснаха във военен влекач, четирима бяха откарани в...

Две шуменски коли се блъснаха във военен влекач, четирима бяха откарани в болница

0
ДЯЛ

Четирима са откарани в болница след като две коли се блъснаха във военен влекач част от военен конвой, който се движел към Шумен, се блъснаха в района на село Радко Димитриево.
Произшествието е станало към 13.40 в четвъртък.
Ван „Фолксваген Кади“ и Джип „Гранд Чероки“ с шуменска регистрация се движили един зад друг в посока Бургас. На входа на Радко Димитриево шофьорът на „Фолксваген“-а подал ляв мигач за влизане в селото. Водачът на джипа зад него не успял да спре навреме и го блъснал, при което ванът се изместил напред и в ляво, и се ударил в румънския влекач, натоварен с американска самоходна артилерийска установка.
Към момента не е известно състоянието на откараните в болница.
Останалите машини от американския конвой са отбили в страни от пътя. Движението е затруднено и се регулира от полиция.
В момента се извършва оглед, за да се изяснят причините, довели до инцидента.
От пресцентъра на МВР съобщиха по-късно пред деня, че в МБАЛ-Шумен за преглед са откарани водачът на „Фолксваген“-а – 52-годишният Е.Т. от село Радко Димитриево и 53-годишната му съпруга. С екип на ЦСМП е откарана и 20-годишната Й.Й., която била зад волана на джипа, както и спътницата й.
49-годишният водач на товарния влекач, гражданин на Румъния, е тестван за алкохол, наличие не е установено. Отрицателни са пробите за алкохол и на другите двама водачи. Тримата са правоспособни.

Снимка: 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа пътя: Един шофира пиян, друг – нерегистрирана кола
Следваща статияСтотици деца и родители се насладиха на празничните прояви за Деня на детето

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here