дом Общество Две катастрофи затрудняват движението близо до отбивката за Нови пазар на АМ...

Две катастрофи затрудняват движението близо до отбивката за Нови пазар на АМ „Хемус“

0
ДЯЛ

Две пътнотранспортни произшествия са възникнали преди минути на АМ „Хемус“ от Варна към Нови пазар след бензиностанция Шел и на около километър преди отбивката за Нови пазар. Движението на 363 км се регулира от екипи на Пътна полиция, и е затруднено, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
По първоначална информация водач на един от автомобилите видял гума на пътното платно, спрял за да я махне, но не в аварийна, а в активна лента. Идващия зад него го ударил. Джипът направил опит да ги заобиколи, но се завъртял на пътното платно и бил ударен от друг лек автомобил.
Оттам молят водачите да спазват указанията на служителите на реда и да шофират с повишено внимание.
В МБАЛ Шумен за преглед са откарани трима души, на които състоянието не е тежко. Причините за катастрофите се изясняват.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗатварят нощните заведения в област Шумен, заповедта влиза в сила довечера
Следваща статияВдигат заплатите на селските кметове в община Шумен с 20%

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here