дом Криминале Двама с алкохол в кръвта зад волана, съдят ги по бързата процедура

Двама с алкохол в кръвта зад волана, съдят ги по бързата процедура

0
ДЯЛ

Двама са установени да шофират след употреба на алкохол, единият бил в срок на лишаване от управление след употреба на алкохол и в срок на изпитание на влязла в сила присъда за шофиране в нетрезво състояние, съобщиха от полицията.
Около 22.20 часа на 15 юли по време на специализирана полицейска операция в Каолиново бил спрян водач на лек автомобил Опел „Корса“ със силистренска регистрация. Зад волана бил Д.А./53г./ от село Пристое. Тестван е с дрегер за шофиране след употреба на алкохол. Отчетени било 1, 41 промила в издишания от водача въздух. Издаден му е талон за даване на кръвна проба.
За престъпление по чл. 343 „Б“ ал. 1 от НК е започнато бързо производство.
Около 18.15 часа в неделя / 16 юли/ за проверка на ул.“Херсон“ до кръстовище с ул.“Балканска“ в село Средня бил спрян водач на лек автомобил Опел „Астра“ с шуменска регистрация. Зад волана бил местният жител Б.Т. Тестван е с дрегер, който отчел 0, 8 промила алкохол в издишания въздух. Изяснено било, че водачът е в срок на изпитание на наложена условна присъда за управление на автомобил след употреба на алкохол.
За престъпление по чл. 343 „Б“ ал. 2 от НК е образувано бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПиян шофьор опита да избяга от полицията, изтрезня в ареста
Следваща статияКриминалисти заловиха крадец на лаптоп, друг пък задигнал парфюми и кафе

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here