дом Други Двама отнесоха актове заради нередовни мотопеди

Двама отнесоха актове заради нередовни мотопеди

0
ДЯЛ

Полицейски екип е извършил проверка в петък около 11.50 часа в град Велики Преслав на кръстовището на ул. „Иван Вазов“ и ул. „Чаталджа“ на 20-годишния М.М. от Велики Преслав, който е управлявал мотопед, нерегистриран по надлежния ред. Образувано е бързо производство по чл. 345, ал.2 от НК.
Два дни по-късно, в село Венец е извършена проверка и на 48-годишния М.М. от същото село, който е управлявал мотопед „Пежо“, нерегистриран по надлежния ред.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМъж пострада тежко след сблъсък в крайпътно дърво
Следваща статияПиян подкара „Шкода” из Върбак

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here