дом Общество Гл.секретар на МВР: По описание и възраст, намереното тяло отговаря на Росен...

Гл.секретар на МВР: По описание и възраст, намереното тяло отговаря на Росен Ангелов

1
ДЯЛ

Планирахме мащабна операция в района на Нови Искър и Луково. Бяхме блокирали целия район. Участваха полиция, жандармерия военни. Това на първо място беше, за да се гарантира сигурността на хората. Намерено е тялото на мъж, по възраст и описание отговаря на издирваното лице Росен Ангелов. Това заяви главният секретар на МВР Младен Маринов на брифинг. По думите му, мъжът държал пистолет Берета в ръка. На пръв поглед по слепоочието му се виждала огнестрелна рана.
„Не можем да кажем кога е настъпила смъртта. По описание, дрехите и мястото, където бе открито тялото можем да предполагаме, че това е Росен Ангелов. Но експертизите ще кажат точно, заяви още Маринов.
По думите му едва днес бил ред за претърсване в района, където е открит мъртвия мъж. Това е станало около 14.00 часа от патрул на Военна полиция.
С това работата по случая не свършва, защото има още много какво да се изяснява“, заяви още главният секретар на МВР Младен Маринов.
Издирваният за зверските убийства в Нови Искър на шест души беше обявен за общодържавно издирване, в което се включиха и военни и барети и хеликоптер. Акцията беше безпрецедентна за родните ни ширини. Прокуратурата и МВР заявиха преди дни на пресконференция, че има безспорни доказателства за вината на Росен Ангелов, който е имал връзка с убитата Кети. Именно това е провокирало агресията в него, той е убил първо нея, а след това мъжа й Неделчо, сина му Георги, дъщерята на Кети Нанси, нейния приятел Боби, майката на Кети и семейното куче.
Припомняме, че Росен Ангелов е бил обявен за общодържавно издирване и преди повече от 8 години, когато е получил присъда за блудство с малолетно момиче.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШесторният убиец Росен Ангелов се е самоубил?
Следваща статия22 улици в Шумен със смущения в тока цяла седмица

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here