дом Политика ГЕРБ-СДС отказаха да отидат на консултации при президента

ГЕРБ-СДС отказаха да отидат на консултации при президента

0
ДЯЛ

Парламентарната група на коалицията ГЕРБ-СДС отказаха да отидат на консултации за съставяне на правителство при президента Румен Радев.
„Да събереш политически субекти, които нямат нищо общо помежду си, които нямат програма и цел, няма нищо общо с принципите. За нас е чест да сме изолирани, разграничени от това, което се случва. Ще служим честно в опозиция“, заяви Томислав Дончев.
„Румен Радев трябва да плати цената за разделението на българската нация на президентските избори. Радев разедини тежко българската нация и той не може по никакъв начин да бъде легитимиран като обединител. Президентската институция по Конституция задължава президента да обединява нацията и да води диалог с всички политически партии. Радев наруши този принцип много отдавна, раздели българската нация“, заяви на брифинга Даниел Митов.
„Считаме, че вече многократно беше нарушен диалогът. Вече се водят разговори между другите парламентарни групи, които имат желание да съставят правителство. Не смятаме, че имаме място в президентската институция и провежданите от Радев консултации“, съобщи председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПредлага се изграждане на кръгово кръстовище в Каспичан
Следваща статияНова улица в квартал „Дивдядово” ще носи името на Христо Силянов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here