дом Спорт В Шумен стартира Държавното първенство по кикбокс

В Шумен стартира Държавното първенство по кикбокс

0
ДЯЛ
Снимка: БККМТ

С 54 двубоя в Спортна зала „Плиска” в Шумен днес стартира Държавното първенство по кикбокс. Заявки за участие са подали рекордните 356 състезатели от 56 клуба в цялата страна. За 11-та поредна година националните шампионати като домакин открива местният СК „Шуменска крепост”.
Надпреварата е в стил „Лоу кик”, а двубоите ще се играят успоредно на два ринга.
Заради противоепидемичните мерки състезанието се провежда без публика. В залата ще бъдат допускани само състезатели, треньори, съдии и длъжностни лица, които ще играят или реферират днес, съобщиха от Българската Конфедерацията по кикбокс и муай тай.
Двубоите стартират в 16.00 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕдна жертва и 21 ранени в катастрофи в Шуменско от началото на 2021 година
Следваща статияПредварително попълнените декларации за доходите ще са достъпни от 16 март

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here