дом Общество В Шумен: Мокра пътна настилка, ниски температури

В Шумен: Мокра пътна настилка, ниски температури

0
ДЯЛ

Времето днес е предимно облачно. Пътищата в Шуменска област са мокри. Температурата е около 2 градуса, но се усеща като – 3. Към 11.00 часа в областния град прехвърча много слаб снежец.
Ограничено е движението на тежкотоварните камиони над 12 тона през Котленския проход – път II-48 Котел – Омуртаг. Обходните маршрути за шофьорите на МПС над 12 т са през Прохода на Републиката и Ришки проход. Там обаче вали дъжд и сняг, предупреждават от АПИ.
Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите автомобилите им да са с подходящи гуми, да имат на разположение вериги, които да използват, ако е необходимо, и да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на „Пътна полиция“. Блокирането на движението от автомобили, които не са подготвени за пътуване при зимни условия, затруднява работата на снегопочистващата техника и възпрепятства пътуването на всички останали шофьори.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВнимание! Вижте какви схеми за измама прилагат телефонните бандити
Следваща статияНебивал интерес към фестивала „Кино в длан”, удължават срока за участие

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here