дом Култура Във Велики Преслав отбелязват Международния ден на младежта с изложба

Във Велики Преслав отбелязват Международния ден на младежта с изложба

0
ДЯЛ

Изложба от творби, участвали на Международен културен форум „Велики Преслав – история на цял един народ” ще бъде открита в Археологически музей в старата столица на 12 август 2020 година от 18.00 часа. Експозицията се посвещава на Международния ден на младежта и „Европейски дни на културното наследство 2020” под мотото „Наследство и образование”, съобщиха от пресцентъра на Общината. Вече е сформиране Инициативен комитет от отдел „Култура” и преподаватели.
Общинска администрация под ръководството на кмета инж. Янко Йорданов и Археологическият музей под ръководството на директора д-р Александър Горчев са основни организатори на събитието заедно с НЧ ”Развитие 1874” и ОУ „Св. Св.Кирил и Методий”.
Откриването и културната програма ще се състоят на откритата сцена с цел спазване мерките за безопасност, свързани с разпространението на COVID-19.
Второто издание на културния форум се проведе под патронажа на Вицепрезидента на Република България Илияна Йотова. Във форума в две направления – литературно творчество и художествени творби , взеха участие деца от 21 области в страната, както и от 6 държави – Австрия, Великобритания, Канада, Молдова, Франция, Чехия.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електрозахранване
Следваща статияЕНЕРГО-ПРО подпомага малкия бизнес при излизане на свободния пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here