дом Пътища Временни промени на движението в Шумен днес заради рали „България“

Временни промени на движението в Шумен днес заради рали „България“

0
ДЯЛ

Заради рали „България” на територията на община Шумен днес се въвеждат временни промени в организацията на движение.
От 8.30 часа до 18.30 часа ще се спре движението на автомобили по бул. „Симеон Велики” в участъка от ул. „Тодор Икономов” до ул. „Ген. Столетов”. За същия период ще бъдат затворени за движение двете платна на бул. „Симеон Велики” в участъка от ул. „Раковска” до ул. „Ген. Столетов”, за обходен маршрут ще се ползва ул. „Тича”. В този участък на булеварда ще бъдат закрити автобусните спирки.
За безопасното провеждане на скоростните етапи се затварят за движение и следните участъци от пътища:
За скоростни етапи 3, 5, 7 и 9 за времето от 8.30 часа до 18.30 часа – от Пивоварния завод до село Новосел през Стария град и изходната табела на село Лозево. За обходен маршрут може да се ползва републиканският път Е70.
За скоростните етапи 4, 6, 8 и 10 за времето от 8.30 часа до 18.30 часа – от изхода в края на Шумен на ул. „Стара планина” (вилната зона в кв. „Боян Българанов”) до входа на село Лозево.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънчево време, дъжд и гръмотевици следобед и привечер
Следваща статияОсем етапа на Рали „България” ще се проведат край Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here