дом Здраве Включват спешно олимпийците ни във ваксинационния план

Включват спешно олимпийците ни във ваксинационния план

0
ДЯЛ
Снимка: Костадин Ангелов

Атлетите, които ще представят България на Олимпиадата в Токио ще бъдат включени спешно във ваксинационния план. Това съобщи на профила си в социалната мрежа здравният министър проф. Костадин Ангелов.
Решението е взето на среща между спортния министър Красен Кралев, представители на Българския олимпийски комитет и здравния министър.
„Състезателите и техните треньори трябва и ще бъдат защитени от заплахата COVID-19. Ваксината ще бъде щитът на нашите спортисти. Стискам палци на всички атлети! Нека ни накарат да плачем от щастие, докато слушаме българския химн да звучи в Токио“, написа в профила си във Фейсбук здравният министър. Той пдчертава, че Олимпиадата вече бе отложена един път, а актът е безпрецедентен, защото това не се е случвало дори по време на война. „Спортът, образованието и здравеопазването са главните приоритети, които стоят пред нас“, заяви още проф. Костадин Ангелов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолицията издирва 86-годишна шуменка
Следваща статияД-р Хасан Ефраимов: Няма да се ваксинирам, аз в делата на Шейтана не участвам

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here