дом Наблюдател Вдигат православен параклис до болницата

Вдигат православен параклис до болницата

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Сглобяем православен параклис ще бъде поставен утре, 27 септември, на входа на Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен, съобщиха християни.
Подвижната мини църква е дарение от бизнесдама, която от години подпомага финансово начинанията на БПЦ в Шумен и региона.
„Община Шумен даде разрешение за строеж. Идеята е чудесна. Вече разговарях с директора на болницата д-р Атанас Атанасов, който е запознат с проекта“, заяви за 24shumen.com. д-р Светлана Маркова, зам.- кмет по здравеопазване и социални дейности в Община Шумен. Бившият й колега Седат Кадир също адмирира начинанието. „Човек не е само тяло. Тялото е обвивката, имаме и душа, която страда, радва се и чувства. Молим се на Бога от душа за здраве при проблеми, за късмет. Добър замисъл. Болните ще бъдат доволни, че има къде да се помолят“, каза Седат Кадир.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРЗИ: Нови трима с туберколоза, 88 с остри заразни заболявания за една седмица
Следваща статияЕлате на музикално пътешествие „От Япония до Аржентина“ със Симфониета – Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here