дом Общество Бисерка Йовчева: С олимпиадата EJOI аз сбъднах една моя мечта (видео)

Бисерка Йовчева: С олимпиадата EJOI аз сбъднах една моя мечта (видео)

0
ДЯЛ

„С Олимпиадата EJOI аз сбъднах мечтата си, оказа се обаче, че това не е само моя мечта. Всичките колеги от 22-те държави, също са искали да организират подобна инициатива под една или друга форма”, това каза по време на пресконференция организаторът й Бисерка Йовчева.

Освен с организацията на събитието, Шумен остави следа и с победител в състезанието – седмокласникът Марин Йорданов, който спечели сребърен медал с 316 точки. Вижте какво каза Марин за своето участие:

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът Любомир Христов пожела успешна нова учебна година на шуменските учители и ученици
Следваща статияМъж получи инфаркт зад волана и се блъсна в дърво

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here