дом Общество Купонджии оставят заслони, обсипани с боклуци

Купонджии оставят заслони, обсипани с боклуци

3
ДЯЛ

Читатели на 24shumen.com изпратиха кадри на един от заслоните в ПП ”Шуменско плато”.

Около местата за отдих за пореден път са оставени боклуци, загатващи менюто на „туристите”. Разхвърляни чинии, салфетки и бутилки от алкохол са навсякъде около заслона, въпреки че в близост има кошчета за боклук. Това не е първият път, в който „почиващи” оставят в този вид местата, където би трябвало да почиваме сред природа и на чист въздух.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДочакахме: 12 хартиени удостоверения ще отпаднат до края на настоящата година
Следваща статияКъсо подпали пералня, човешка небрежност – сухи треви

3 КОМЕНТАРИ

  1. Да, истина е – оставяме след себе си какво ли, все едно някой е длъжен да върви след нас и да ни чисти поразиите. И ако това не става веднага, започваме да псуваме кмета, премиера, държавата, папата и американския президент, но не и себе си.

  2. Такива не понасят и забележка.Затова трябва да ги снимаме и да ги качваме в мрежата.Може пък да се засрамят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here