дом Криминале Бали слама подпалиха покрив в Каспичан, стърнища горяха край Памукчии

Бали слама подпалиха покрив в Каспичан, стърнища горяха край Памукчии

0
ДЯЛ

В 14:31 часа на 2 октомври бил приет сигнал за пожар в двор на ул.“ Ген. Столетов“ в село Каспичан. Към мястото е насочен противопожарен екип от Нови пазар. В навес от метална конструкция в покрайнините на селото собственост 42-годишен мъж съхранявал около 90 бали със слама. В пламъците са унищожени около 36 кв.м покривна конструкция и всички бали със слама. Пожарът е погасен с 3400 л. вода. Причините за възникването му са в процес на изясняване.
Пожар е горял и в стърнище край село Памукчии. Изпратеният на място противопожарен екип погасил пламъците на царевичното стърнище с 1000 л. вода.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПожарникари спасиха от изгаряне 100 декара гора край Веселиново
Следваща статияНевестулка се вмъкна в офис, служителите извикаха спасителен екип пожарникари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here