дом Политика Ася Аспарухова е новият председател на Общински съвет-Шумен

Ася Аспарухова е новият председател на Общински съвет-Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Ася Аспарухова е новият председател на Общински съвет-Шумен. За нея гласуваха 23-ма от общинските съветници. Номинацията на Даниела Русева събра 15 гласа.
Вотът бе таен, а председател на комисията по избор бе Светозар Петков в състава Стефан Минков, Добромир Драев, Христофор Крумов, Емине Осман, Данаил Данчев.
Името на избрания кандидат в бюлетината се посочваше със знака Х. В четири бюлетини обаче вотът бе подаден с друг знак, а една бе със спорно означение. Това даде основание на комисията по избора, с четири гласа „за“ да повтори вота.
В обръщението си след избора Аспарухова заяви, че ще работи с колегите си в дух на разбирателство и зачитане на различното мнение. „Нека работим екипно в името и в интерес на гражданите на Шумен“, заяви Аспарухова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроф. Ангелов: Връщаме си свободата и нормалния живот!
Следваща статияОбщинските съветници не избраха омбудсман и почетен гражданин на Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here