дом Общество Анкета: Какво мислят шуменци за развитието на града през 2017 година?

Анкета: Какво мислят шуменци за развитието на града през 2017 година?

0
ДЯЛ

През тази година в Шумен бяха открити няколко детски площадки, продължи изграждането на новата спортна зала, за която са отпуснати над 8 млн. лева. През отиващата си 2017-та година бяха санирани жилищни сгради, както и преасфалтирани главни пътни участъци и много малки улички.
През отиващата си година Община Шумен отчете 57 проекта, които я поставят на първо място по проектна дейност в областта, а общата им стойност е 54 143 307 лева.
Въпреки това обаче, според проведена анкета на 24shumen.com, 80% от запитаните споделят, че има още какво да се направи в развитието на града. 10% от анкетираните не забелязват никаква промяна или нямат наблюдение. Много малък процент от запитаните споделят мнение, че в града са направени много положителни промени.
„Винаги може да се направи повече”, споделя дама, участвала в запитването.
Една от най-негативни промени, която предизвика вълна от недоволство у гражданите, бе полагането на експериментален цветен асфалт по пешеходната алея в Шумен. Като огромен минус шуменци посочват и скока в цената на водата, както и скъпите горива в областта. Под отрицателен знак е и раждаемостта през годината. Областта се нареди на 13-то място в статистиката за новородени в страната. Шуменци си пожелават през Новата 2018 година да продължи работата по развитието на града ни, за да може младите да намират смисъл да останат в родния край, а не да стягат куфарите за чужбина.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови правила за регистрация на МПС влизат в сила от днес
Следваща статияЗапочна регистрацията по „Ученически практики – Фаза 1“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here