дом Икономика „Алкомет“ отново с приз „TRUE LEADERS“

„Алкомет“ отново с приз „TRUE LEADERS“

0
ДЯЛ

ICAP Bulgaria, част от ICAP Group – най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, за пета поредна година отличи водещите компании в България, с наградите “TRUE LEADERS”.
Събитието се състоя през месец декември, в зала Rainbow Plaza София. TRUE LEADERS компаниите бяха наградени по време на официална церемония, в присъствието на повече от 300 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.
Инициативата TRUE LEADERS отличава всички компании, лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.
Наградените компании отговарят на следните критерии:
Да са сред 300-те най – печеливши компании по EBITDA за 2016, което означава печалба, преди данъци, такси и амортизации. За „Алкомет“ тя е 44, 976 млн. лв.
Да са увеличили броя на своя персонал (2016 спрямо 2015). За „Алкомет“ те са 940 души.
Да имат висока кредитна оценка (ICAP Credit Score B2 – A1), като за шуменската фирма тя е А2.

Да са лидер в своя сектор
За четвърта поредна година „Алкомет“ АД получи награда като лидер в производството на алуминииеви изделия. Наградата на Нели Тончева, член на Управителния съвет и директор на отдел „Продажби“ в шуменската компания връчи Илиян Георгиев, главен изпълнителен директор и член на Управителния съвет на Българо Американска Кредитна Банка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха 41-годишен рецидивист, насилил сексуално тийнейджърка
Следваща статияПП „Шуменско плато“ временно с нов директор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here