дом Общество Акция „Ваканция! Да пазим децата на пътя“ и в Нови пазар

Акция „Ваканция! Да пазим децата на пътя“ и в Нови пазар

0
ДЯЛ

РУ-Нови пазар започна кампания по безопасност на движението. Тя е във връзка с традиционната акция на полицията „Ваканция! Да пазим децата на пътя“. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Екипи на пътна полиция ще посетят всички детски градини, днес занятието, водено от пътният полицай Тихомир Миленов бе в детска градина „Китка“ в Нови пазар. Основните акценти бяха опресняване на знанията на децата като пешеходци и водачи на велосипеди и тротинетки по пътищата. С децата са разиграни ситуации като пътници в МПС за столчета и обезопасителни колани.
В края на срещата полицаят, който днес е рожденик, почерпи малчуганите, а те го поздравиха с песни и стихове. Децата му желаха да „хване всички лоши хора“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНамалиха цените за ползване на „Арена Шумен”
Следваща статия„Олимпия” (Шумен) ще участва в Държавното първенство по футбол за жени

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here