дом Общество Отборът на СИДП отстреля първото място в състезание с гладкоцевно оръжие, най-добрият...

Отборът на СИДП отстреля първото място в състезание с гладкоцевно оръжие, най-добрият – Минчо Кулев

2
ДЯЛ

Отборът на Североизточното държавно предприятие се класира на първо място на провелото се днес в Шумен състезание по стрелба с гладкоцевно оръжие, съобщиха от СИДП.
Надпреварата се организира от Сдружение ловно рибарско дружество „Сокол-Шумен“, а повод е 125-годишнината от основаването на ловната организация. Тримата състезатели на СИДП бяха с общ резултат от 21 точки, а втори остана отборът на РДГ-Шумен със 17 точки. Трети в крайното класиране, с 15 точки от стрелбите, са състезателите от ловната дружинка в село Ясенково. Общо 28 отбора мериха днес сили в надпреварата на ловно-стрелкови комплекс „Диана“.
Победителят в индивидуалното класиране беше определен след бараж. В края на състезанието с равен брой точки се оказаха Асен Христов от СИДП и Минчо Кулев от РДГ-Шумен. След много оспорвана надпревара на първо място се класира инж. Кулев, а веднага след него се нареди Асен Христов. Разликата между двамата е само една точка. Трети в индивидуалното класиране остана Севен Ибрахим от ловната дружинка в село Ясенково.
Отборната купа и индивидуалните награди ще бъдат връчени на победителите на 5 август.

На снимките: Отборът на СИДП; Минчо Кулев; Асен Христов
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия80 000 лева дари ГЕРБ за дома на две момичета, изгубили родителите си при трагедията в Хитрино
Следваща статияКметът Мердин Байрям: Изграждаме модерен закрит пазар върху 3 дка площ във Върбица

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here