дом Други Трима скандалджии и един любвеобвилен спаха в ареста

Трима скандалджии и един любвеобвилен спаха в ареста

0
ДЯЛ

В късните следобедни часове в петък бил получен сигнал от жена, която съобщила, че след пореден скандал с мъжа, който живее на семейни начала в кв. Макак е пожелала да си изнесе багажа от жилището, в което са живели. 32-годишният П.П. не й разрешил и тя потърсила съдействие от полицията. На място бил пратен екип, който предупредил мъжа да не се саморазправя с жената. Оказано й било съдействие да си вземе вещите. Съставен му бил предупредителен протокол. Малко по-късно бил получен сигнал от сестрата на П.П., че мъжът отправял закани и заплахи за саморазправа и че ще запали семейното жилище и автомобил. Пристигналият на място екип задържал мъжа за срок до 24 часа в РУ- Шумен.

На 12 август малко след 10.30 часа бил приет сигнал от охранител в търговски обект на ул.“Бели Лом“, че мъж във видимо нетрезво състояние притеснявал клиенти в търговския обект, като ги прегръщал и пипал.
При опит да бъде изведен от магазина мъжът направил опит да прегърне и жената, която се грижила за охраната в магазина. Изведен бил, а след пристигане на полицейски екип била изяснена самоличността му- местният жител М.Р./48г./- Хопито . Задържан бил за срок до 24 часа в РУ- Шумен.
Р.Р. / 39г./ от село Ивански и С.Н./46г./ от Шумен били задържани след сигнали за семейни скандали.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИззеха незаконни оръжия от дома на шуменец, наследник намери в имота си взривни изделия
Следваща статияТийнейджър прати батко си с опасност за живота в болница, наръга го с нож