дом Общество Спасителят на щъркели: Открихме птиците буквално сковани в лед

Спасителят на щъркели: Открихме птиците буквално сковани в лед

1
ДЯЛ

Автор на добро дело през изминалото денонощие в страната стана Сафет Халид, който спаси от смърт 4 щъркела.
„Тази нощ спасихме живота на четири щъркела, които бяха сковани от студ. Навън са ниски температури и поледица. Приютил съм ги на топло, дано съм направил добро“, твърди Сафет Халид от село Зарица, община Главиница.
Репортер на 24shumen.com се свърза със Сафет, който разказа, че с приятели е попаднал на предвестниците на пролетта между селата Зарица и Звенимир. Нито за миг не са се поколебали как трябва да постъпят. А щъркелите буквално били сковани в лед, тъй като само в рамките на един час, вчера след 16.00 часа целият район е замръзнал от ниските температури.
За щастие, случката завършва с щастлив край. В момента птиците са все още в дома на Сафет, който е категоричен, че ще се грижи за тях, докато е нужно.
Още една добра вест за спасен щъркел долетя рано тази сутрин от село Климент.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДен на даровете е, празнуват 4 прекрасни имена
Следваща статияДобрите новини „валят“: Спасиха от смърт и щъркела в село Климент

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here