дом Общество Служител на детска градина в Каспичан е с COVID-19, затварят сградата за...

Служител на детска градина в Каспичан е с COVID-19, затварят сградата за дезинфекция

0
ДЯЛ
Снимка: Община Каспичан

Служител на детска градина „Снежанка“ в Каспичан е с положителна проба за COVID-19. По тази причина в понеделник – 9 ноември детското заведение ще бъде затворено за дезинфекция. Решението е на Общинския кризисен щаб в Каспичан. Това съобщиха от местната администрация в града.
Всички от персонала на детската градина ще бъдат тествани за коронавирус.
Детската градина ще работи с нормално работно време от вторник – 10 ноември.
По препоръка на общинския кризисен щаб, поради усложнената епидемична обстановка, кметът на общината Милена Недева ще предложи на министъра на образованието и науката, децата записани за задължително предучилищно образование в детските градини и училищата на територията на община Каспичан да отсъстват по желание на родителя, след писмено уведомяване на директора.
От местната администрация напомнят, че децата могат да отсъстват през учебно време по семейни причини не повече от 20 дни за учебната година с писмено уведомление в срок, определен от Правилника за дейността на детската градина или училището.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткриват COVID отделение в бившия Тубдиспансер в Шумен
Следваща статияСпряни са 512 тона плодове и зеленчуци с пестициди от трети страни през октомври

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here