дом Общество Семейна кавга почерни родителите на починалото момче от Тодор Икономово

Семейна кавга почерни родителите на починалото момче от Тодор Икономово

0
ДЯЛ

Семеен скандал е причината за нелепия инцидент, при който загина 17-годишно момче от Тодор Икономово, научи репортер на 24shumen.com. Трагедията, за която вече писахме, се разиграла в дома на семейството, които били за кратко в България. От известно време те живеели в Холандия, където учел 17-годишния младеж, уточни за 24shumen.com Шинаси Исмаил, кмет на населеното място.
По думите му, злощастната сцена се разиграла след като момчето и майката се скарали. То ударило с юмрук стъкло на PVC врата в дома им. Едно от разхвърчалите се стъкла обаче се забило в артерия и момчето получило тежка кръвозагуба, а по-късно издъхнало на път за болницата в линейката.
По данни на полицията, насилствена смърт не е е установена. Разпитани са свидетели на случката. Работата по изясняване на случая продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияHow to Compose a Study Summary
Следваща статияMars might have life and did, says boss

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here