дом Прогноза за времето Пореден ден с жълт код: Дъждовете продължават, температурите падат

Пореден ден с жълт код: Дъждовете продължават, температурите падат

0
ДЯЛ

Днес отново ще вали в почти цялата страна. До вечерта ще нахлува студен въздух и на места в западните райони ще има условия за заледявания и поледици. Температурите ще се понижават, но все още ще са положителни. В повечето райони минималните ще са от 0 до 5 градуса, максималните – между 1 и 6 градуса, по-високи ще останат в източните райони – до 9-10 градуса, а в Шумен около 3 градуса.
В Шуменска област валежите ще продължат, заради което регионът отново е под жълт код. Очакваните количества дъжд са 20-35 литра на квадратен метър. В жълто са още 14 области и столицата.
В областите Смолян, Кърджали, Хасково, Ямбол, Бургас и Сливен пък кодът за обилни валежи от дъжд е оранжев. Там се очаква количеството на валежите да достигне между 35 и 65 литра на квадратен метър.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия620 нови случая на COVID-19, в Шуменско са 29
Следваща статияНаселени места и райони без електрозахранване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here