дом Спорт Петима бойци на СК „Шуменска крепост“ се качиха на ринга в първия...

Петима бойци на СК „Шуменска крепост“ се качиха на ринга в първия ден на Държавното по кикбокс

0
ДЯЛ
Снимка: СК "Шуменска крепост"

Петима бойци от СК „Шуменска крепост“ се качиха на ринга в първия ден на Държавното първенство по кикбокс в Бургас.
Забележителна победа постигна Полина Галинова при жените в категория до 56 килограма. Тя надигра съперничката си от клуб SFC-Пловдив. Това съобщиха от ръководството на СК „Шуменска крепост“.
Блестящ на ринга бе и Виктор Иванов в категория до 67 килограма. Той елиминира състезател от клуб „Скорпион“-Плевен, многократен шампион на България и с титли в профи лигата. За Виктор Иванов това бе дебют в тази теглова дивизия.
Много достойно се представиха Добромир Петров и Йордан Стоянов, съответно в категории до 75 и 71 килограма. На Петров не му достигнаха два лоу кика срещу опонент от „Вокил“-Варна.
Стоянов показа мъжка игра срещу доминанта в тази дивизия от „Патриот“- Дупница, който също както при съперника на Виктор Иванов е шампион и при професионалистите.
Марио Иванов не успя да преодолее представител на SFC-Пловдив.
Всички двубои от осминафинали и четвъртфинали при мъжете и жените от Държавното първенство по кикбокс бяха изиграни вчера.
В състезанието участват 806 състезатели от 56 клуба. В зала „Младост“ в Бургас те се надпреварват в четири отделни стила на кикбокса – пойнт файтинг, лайт контакт, киклайт контакт и лоу кик.
Честта на СК „Шуменска крепост“ защитават 23-ма бойци.
Днес първенството продължава със срещи във всички възрастови категории и стилове.
Припомняме, че финалните срещи при мъжете и жените ще се играят на тържествена гала вечер днес от 20.00 часа. Те ще бъдат предавани, както от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, така и в официалната Фейсбук страница на събитието.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияД-р Симидчиев: Маските помагат с 30%, но в ситуацията и това е много!
Следваща статияТази нощ връщаме стрелките с час назад

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here