дом Общество Паметникът остана втори в класация на Годишните награди за туризъм

Паметникът остана втори в класация на Годишните награди за туризъм

0
ДЯЛ

Мемориален комплекс „Създатели на българската държава“ остана втори в категорията „Туристическа дестинация/обект и устойчивост на инвестицията“ в четвъртото издание на Годишните награди за туризъм.
Паметникът бе изпреварен от хотел „Хелена Резорт“ в курортен комплекс „Слънчев бряг“, въпреки, че на 5 декември вечерта обектът бе втори с повече 10% зад Паметника в Шумен.
В крайното класиране Мемориалният комплекс е с 37.88%, а победителят грабна първото място с по-малко от процент разлика – 38.39%.
Крайният срок за гласуване изтече в полунощ на 6 декември.
Победителите ще бъдат наградени на официална церемония в София на 16 декември. Призьорите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза, изработена от Димитър Германов специално за церемонията.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДнес църквата почита Света Анна
Следваща статия100 декара гора ще залесят служителите на ДЛС – Паламара догодина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here