дом Криминале Огнеборци гасиха лек автомобил, фадромна кабина и отпадъци

Огнеборци гасиха лек автомобил, фадромна кабина и отпадъци

0
ДЯЛ

На 10 август в 13.10 часа бил приет сигнал за пожар в отпадъци в село Струйно. Към мястото на инцидента бил насочен противопожарен екип, материални загуби не са допуснати.
В 1.:40 часа на 10 август бил приет сигнал за пожар на паркинг пред хипермаркет „Билла“ в Шумен. Изпратеният на място екип установил, че пламъците в двигател на лек автомобил „Волво“ с шуменска регистрация тръгнали след късо съединение в ел. инсталацията. Унищожени са ел. инсталация и декоративен капак на двигателя. Автомобилът бил спасен от изгаряне.
На 11 август в 13.04 часа бил приет сигнал за пожар във кабина на фадрома „Зетелмайер“ във фирма на ул.“Владайско въстание“ в Шумен. Към мястото на инцидента бил насочен противопожарен екип, който установил, че пламъците тръгнали по време на огневи работи. Фадромистът С.Е. /62г./ заварявал врата на кабината, опитал да погаси пламъците сам и получил обгаряне по дясната длан и пръсти. Оказана му била медицинска помощ. Кабината е унищожена, фадромата била спасен от опожаряване.
Екип оказал съдействие на 28-годишен водач на лек автомобил Хюндай, който катастрофирал на пътя между село Мараш и кв. Дивдядово на 11 август. Произшествието е с материални щети, огнеборците извели водача от автомобила и изключили акумулатора на автомобила.
На 12 август в 15.34 часа бил приет сигнал, че в стая на ул.“Съединение“ в Шумен бил счупен живачен термометър. Екип пристигнал на място и събрал живакът от стаята.
В 20.22 часа на 12 август бил приет сигнал за пожар в отпадъци на ул.“Милан Борисов“ в Шумен. Загуби не са допуснати.
На 12 август в 21.35 часа е прието съобщение, че в кооперацията в Хитрино е възникнал пожар. На място бил изпратен противопожарен екип, който погасил пламъците, възникнали след небрежност при боравене с открит огън в отпадъци.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕкоексперти почистиха замърсени площи на територията на „Шуменско плато“
Следваща статияДосъдебни производства за шофьори на 2 нерегистрирани трактора и 1 мотопед