дом Култура Община Шумен с кампания „Моят 24 май – в снимки, разкази и...

Община Шумен с кампания „Моят 24 май – в снимки, разкази и спомени“

0
ДЯЛ

Община Шумен инициира кампания по повод Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. От администрацията отправят покана към шуменци да споделят в социалните мрежи истории, впечатления, спомени и снимки, които са свързани с празника. Идеята е да се насърчат хората от всички възрасти да публикуват своята вдъхновяваща история за най-обичания български празник.
Разкажете за любимия учител, който Ви е вдъхновил, публикувайте снимки и разкажете за Вашия 24 май, който ще помните винаги. Споделете любимото си стихотворение от български автор, любимата си българска песен или любимия си цитат от българска книга.
Желаещите да се включат в кампанията могат да публикуват още от днес своите разкази и снимки за 24 май на фейсбук страницата на отдел „Образование, наука и развитие“ в общината, като оттам те ще се споделят и на страницата на Община Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияEкоинспекцията спря продажбата на препарирана птица
Следваща статияДетските градини и ясли отварят на 22 май

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here