дом Общество Нови камери следят за трафика на входа на Шумен

Нови камери следят за трафика на входа на Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: Илюстративна/ Архив

Четири нови камери са монтирани на входа на Шумен край „Пети километър“. Техниката вече е инсталирана и в момента се тества, като се очаква в най-скоро време системата да бъде пусната в действие.
Камерите ще следят единствено за трафика и ще работят денонощно. Основната им функция е превенция на вандалски прояви и престъпност.
Те са част от общинската мрежа за видеонаблюдение, по която до месец март бяха монтирани 69 камери. Предвидено още четири да бъдат поставени и на изхода от Шумен след кв. „Тракия“, с които броят на камерите ще стане общо 77.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочна приемът по 82 магистърски програми в ШУ
Следваща статияЗверска катастрофа с четири автомобила на разклона за село Каменар