дом Общество Нека Курбан Байрам донесе във всеки дом мир и благоденствие!

Нека Курбан Байрам донесе във всеки дом мир и благоденствие!

0
ДЯЛ


Председател на Общинския съвет на ДПС- Шумен Седат Кадир

СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ МЮСЮЛМАНИ,

От мое име и от името на Общински съвет на Движение за права и свободи- Шумен, най- сърдечно Ви поздравявам с Курбан Байрям!
Вярата е в основата на живота ни. Тя е желание за мир, за достоен живот на Вас, семействата и близките Ви.
Вярата ни учи на добротворство, което да е наше житейско поведение, на добронамереност, търпение и следване на истината.Тя ни дава стремеж към велики дела.
Благодарение на нея, ние посрещаме трудностите с решителност, упоритост и категоричност.Нека се научим да бъдем по- добри и толерантни един към друг.
Нека този празник ни учи на мъдрост и ни превърне в отговорни хора.Нека пребъде взаимното ни уважение и заедно да работим за нашето общо бъдеще!
ЧЕСТИТ КУРБАН БАЙРЯМ!


Кметът на община Шумен Любомир Христов

Честит Курбан Байрам!
Уважаеми мюсюлмани,

Приемете моите най-сърдечните поздравления по случай празника Курбан байрам!
Нека тези дни са изпълнени с радост, разбирателство, мир и любов във вашите семейства. Нека като общество да съхраним духа на толерантността и вярата си в доброто. Нека в делници и празници заедно да постигаме целите си и да бъдем еднакво отговорни към по-доброто бъдеще на нашия град.
Желая на всички здраве, дълголетие и благополучие.


Кметът на община Велики Преслав инж. Янко Йорданов

Уважаеми съграждани мюсюлмани,

Щастлив съм да ви поздравя с един от най-големите духовни празници на мюсюлманите– Курбан Байрам! Празник на дадената и приета прошка, на щедростта и добросъседството, празник на семейството и на пречистването на духа!
Независимо от религиозните различия тези празници ни сплотяват и ни дават сили да протегнем ръка за взаимопомощ при всеки труден момент като човеци.
Нека ценим най-вече Вярата като философия на живота! Нека сме добронамерени и да създаваме здрави връзки по между си, които да ни доказват, че сме част от един народ и желаем благополучието на общата ни Родина – Република България.
Желая ви най- вече здраве и сговор – има ли ги, всичко се постига!
Честит празник!


Кметът на община Нови пазар Георги Георгиев

Уважаеми съграждани мюсюлмани,

Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай големия мюсюлмански празник Курбан Байрам!
Щастлив съм, че имам възможността да поздравя всички, които почитат свещения мюсюлмански празник и да им пожелая здраве, успехи и благоденствие! Убеден съм, че в основата на едно достойно и благоденстващо общество, трябва винаги да стои взаимното уважение и разбиране между различните вероизповедания, културни традиции и обичаи на всички негови граждани. Нека всички да съхраним духа на разбирателството, запазвайки дълбоките морални устои на вярата, както и вярата в човещината и търпението, в милосърдието и човешките добродетели!
Нека са много добрите Ви дела, усмивките на децата Ви и щастието край семейното огнище!
Пожелавам Ви празникът да донесе много изобилие, хармония и благоденствие на Вас и Вашите семейства!
Честит празник!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМобилни полицейски екипи се срещнаха с кметовете на 5 села
Следваща статияВсе повече хора поръчват храна вместо да готвят

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here