дом Общество Мтел отива в историята, сменя името си на А1

Мтел отива в историята, сменя името си на А1

0
ДЯЛ

Една от най-популярните търговски марки на българския пазар – мобилният оператор Мтел сменя името си на А1. Освен новото име, логото също е сменено, а от фирмата обещават и по-добри услуги.
„Единственото постоянно нещо в живота е промяната. А за промяната най-важното е да бъде направена обмислено и на време. Затова и решихме, че сега е точният момент да се променим.
Всички в България свързват марката Мтел с мобилните услуги. Все пак това е първият и най-голям мобилен оператор в страната. 23 години история. Над 4 милиона клиенти. Символ на големия български бизнес.
Смяната на марката Мтел в А1 България включва цялостна промяна на компанията –промяна в начина на работа и отношение към клиентите, предлагане на нови и по-атрактивни услуги и продукти, по-качествена мрежа и още по-добро ниво на обслужване на клиентите“, пише в сайта на мобилния оператор.
А1 Group е един от водещите телекомуникационни доставчици в Централна и Източна Европа с повече от 24 милиона клиенти и над 18 000 служители. Към момента компанията оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1 България), Беларус (velcom), Хърватия (Vipnet), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Портфолиото на групата включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията.
„Мтел“ за последно преобрази цялата си магазинна мрежа преди 5 години, когато беше представено ново лого.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКазусът „шуменски екарисаж“ влиза в съда
Следваща статияПравителството отпусна пари за изграждането на пречиствателна станция за питейна вода в Шумен