дом Общество Милена Славова пее благотворително за реставрацията на паметниците в Нови пазар

Милена Славова пее благотворително за реставрацията на паметниците в Нови пазар

0
ДЯЛ

С много рок, рев на мотори и положителни емоции мотоклубът „Madara horsemen“ с подкрепата на общинската администрация, завихри благотворителен концерт за реставрацията на войнишките паметници в община Нови пазар.

За да бъдат възстановени 11 паметника и паметни плочи на територията на общината са необходими около 6 000 лева, които инициаторите се надяват да съберат тази вечер. Шест часовият рок маратон започна в 18.00 часа. 
Специален гост на събитието е рок-иконата Милена Славова. Тя заяви, че искрено се радва от факта, че кметът на Нови пазар и Общината подкрепят подобни инициативи. За любовта си към страната и културното наследство Милена заяви, че „в България мирише на живот”. „Харесвам природата ни, харесвам това, че на много малка територия ние имаме всичко. Тук всичко мирише на живот. Дори в Европа, където всичко е старинно, нито плодовете, нито зеленчуците имат тази миризма, която да ти напомня, че всичко е истинско”, обясни рок звездата. Именно заради любовта си към страната, тя с удоволствие се е отзовала на идеята за благотворителното събитие. Освен нея, на сцената ще забиват Cherry Jam, Steelers и Sanitarium escape.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗдравната инспекция в Шумен обяви конкурс за главен експерт
Следваща статияКултурна програма за месец юни 2018 година