дом Общество Малчугани от ДГ „Пчелица“ дариха кмета с мед за здраве и благополучие

Малчугани от ДГ „Пчелица“ дариха кмета с мед за здраве и благополучие

0
ДЯЛ

Деца от Детска градина „Пчелица“ в Шумен гостуваха на кмета Любомир Христов. По повод Деня на Св. Харалампий, който църквата отбелязва на 10 февруари, детската градина организира поредица от прояви под мотото в „Медената седмица на пчеличките“. Това съобщиха от пресцентъра на Общинска администрация.
При срещата си с кмета децата разказаха какво знаят за работливите пчелички, как се прави медът и колко е полезен за всички.
Малчуганите го поздравиха и му подариха пита и бурканче с мед за здраве и благополучие. Той благодари на малките си гости, дари ги с лакомства и им пожела да растат здрави и щастливи.
Снимка: Община Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДо 15 март: Отчет на доходите от наеми, свободни професии…
Следваща статия24 часа на пътя: 2 ПТП, 30 акта и 71 глоби с фиш

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here