дом Общество Затварят за час движението по отсечката от Търговище до пътен възел „Белокопитово“

Затварят за час движението по отсечката от Търговище до пътен възел „Белокопитово“

0
ДЯЛ

Днес от 15.00 до 16.00 часа ще бъде ограничено движението по пътя София – Варна в участъка от Търговище до пътен възел „Белокопитово“. Това съобщиха от Агенция пътна инфраструктура.
Ограничението се налага поради взривни работи, свързани с изграждане на автомагистрала „Хемус“ между Буховци и Белокопитово. Превозните средства ще бъдат пренасочвани по пътя Търговище-Разград до кръговото кръстовище при село Трапище и по пътя Трапище-Лозница-Мировец, до кръстовището с път я Разград-Шумен в посока пътен възел „Белокопитово“ и обратно.
Движението в отсечката ще се ограничава между 15 и 16 часа и на 18-ти декември.
Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, като спазват стриктно поставената сигнализация и указанията на „Пътна полиция“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРайони и населени места със смущения във електрозахранването
Следваща статияОгнеборци гасиха горящи автомобил и контейнер за смет, отводниха жп прелез

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here