дом Общество Д-р Айлин Шеф, дерматолог: Надявам се отново да се върна в Шумен...

Д-р Айлин Шеф, дерматолог: Надявам се отново да се върна в Шумен с покана от новия кмет

0
ДЯЛ

Уважаеми жители на град Шумен,
Във връзка с обявената кампания за безплатни прегледи, искам да поднеса своите извинения към всички Вас.
Вчера извършвах само и единствено събеседване.
Това не беше моето желание и искрено желаех да бъда възможно най-полезна на всички шуменци, но уви! Конкурентите на г-н Четин Казак и г-н Сунай Садък се погрижиха да забранят тази възможност.
Не разбирам хора, които претендират за управленски позиции, а са готови да отнемат възможността за безплатен преглед само, защото не го правят те.
Надявам се след 27-ми октомври да се върна отново в Шумен с покана от вече избрания кмет. Бих се радвала да получа тази възможност от победителя, който и да е той.

Това послание отправи д-р Айлин Шеф към шуменци чрез 24shumen.com.
Д-р Айлин Шеф, дм е специалист по Кожни и венерически болести. Завършва медицина в Медицински университет- София през 2007г. като Първенец на випуска с награда „Златен Хипократ“. През 2017 г. защитава докторска степен към Медицинския факултет на Университет Комплутенсе – Мадрид (Испания) с дисертационен труд, посветен на приложението на лазерните и светлинни системи в дерматологията. Има придобита магистърска степен по „Здравен мениджмънт“. Д-р Шеф е била съосновател и ръководител на сектора по лазерна дерматология към катедрата по Дерматология и венерология при Военномедицинска академия- София.
Тя е автор на над 40 научни публикации в български и международни сборници от сферата на дерматологията. Д-р Шеф притежава международен сертификат за провеждане на едно от най-високо информативните изследвания на съмнителни кожни образования – дерматоскопия.
Избрана е за трейнър от водещана световна кампания за хиалуронови филъри Resstylane и обучава професионалисти за извършване на процедурата по поставянето им.
В практиката си се ръководи от мотото, че кожата е нашата визитна картичка и затова е редно да се грижим за доброто й състояние всеки ден.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСъстоянието на актьора Стефан Данаилов остава тежко
Следваща статияДнес пристигат бюлетините за местните избори

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here