дом Криминале Двете жени са починали след задушаване в пожар, възникнал от запалена ритуална...

Двете жени са починали след задушаване в пожар, възникнал от запалена ритуална свещ

0
ДЯЛ
24shumen.com

Две жени – на 97 и 75 години са починали след задушаване в пожар възникнал около 02.50 часа на 14 февруари, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
Сигнал за произшествието бил приет в оперативната дежурна част на РСПБЗН – Шумен. Към ул.“Цар Освободител“ в града били насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. Установено било, че в жилище на трети етаж възникнал пожар след запалена ритуална свещ. В пламъците след задушаване са починали живущите на адреса жени на 97 и 75 години. Извършен бил оглед. Причинени са материални щети както в жилището, така и във входа на блока. Пламъците били погасени от екипите на РСПБЗН – Шумен. Действията по разследването продължават под ръководството на РП – Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрибраха 31-годишен каспичанец, кътал 233 грама марихуана
Следваща статияУченик намери и предаде в полицията портмоне с 300 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here