дом Здраве Два нови случая на COVID-19 в Шуменско

Два нови случая на COVID-19 в Шуменско

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Два нови случая на COVID-19 са установени в област Шумен през изминалото денонощие. Това сочат данните на Единният информационен портал към 00.00 часа тази нощ.
За един нов случай на инфекцията в Шумен бе съобщено и вчера. По-късно обаче се оказа, че мъжът от години живее в столицата, но не е променил адресната си регистрация.
Общо 43 са новите случаи на COVID-19 установени в страната през изминалото денонощие. Така общият им брой вече е 2 711, като активните са 1 006. От тях 155 са хоспитализирани, а 12 са настанени в интензивни отделения.
Излекуваните през изминалото денонощие са 17, а общият им брой вече е 1 545.
Няма починали от инфекцията вчера. Общият брой на изгубилите живота си остава 160.
През изминалото денонощие са направени 816 теста, като общият им брой за страната до момента е 89 902.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроменлива облачност в неделя
Следваща статияМъж на 46 години от северните общини е единият от новозаразените в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here