дом Общество Дарения от Община Никола Козлево и кметове осигуряват топъл обяд на 107...

Дарения от Община Никола Козлево и кметове осигуряват топъл обяд на 107 нуждаещи се

0
ДЯЛ

Изразходването на средства от дарителска кампания ще отчете днес на заседание на Общинския съвет кметът на община Никола Козлево Ешреф Реджеб.
Кампанията е инициирана през април с предложение средствата от нея да бъдат вложени в подготвянето на топъл обяд на нуждаещите се жители на общината.
Включиха се общински съветници, кметът на общината, заместник-кметовете на населени места и кметските наместници, служители на администрацията, работещи в общинските предприятия и детските градини. Събрани бяха 5 250 лв., които на 4 май бяха предоставени на общинското предприятие „Социални дейности“ за доставка на топъл обяд на 107 лица, е записано в информацията.
Предложението на ръководителя на Общината е тези лица да получават храна в продължение на 20 работни дни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАпаш задигна пари от жилище в Шумен
Следваща статияТаксите за детските градини и ясли в Шумен остават в сила

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here