дом Общество Водоснабдителното дружество откри процедура за доставка на водомери

Водоснабдителното дружество откри процедура за доставка на водомери

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

„Водоснабдяване и канализация“ – Шумен откри процедура за „Доставка на водомери за питейна вода, радио модули за дистанционно отчитане и водомерни шахти с монтирани водомери за питейна вода за нуждите на дружеството в пет обособени позиции.
Обществената поръчка е за доставка на едноструйни и многоструйни водомери за питейна вода, и радио модули за дистанционно отчитане; доставка на волтманови и комбинирани водомери, и радио модули за дистанционно отчитане; доставка на водомерни шахти с монтирани водомери за питейна вода и радио модули за дистанционно отчитане; доставка на електронни ултразвукови водомери с резбово присъединяване за питейна вода и доставка на електронни ултразвукови водомери с фланшово присъединяване за питейна вода, подробно описани в техническата спецификация.
Обемът на доставките не може да се определи предварително, а ще се определя според необходимостите на възложителя за срока на действие на договорите. Доставките ще се извършват периодично, до централен склад на възложителя.
Изпратени са покани за участие в процедурата до „Акварор – Бояджиев и синове” ООД, „Аквастар – СИС” ООД и „ДМ Арматурен” ЕООД.
Прогнозна стойност на поръчката е 450 000 лв. без ДДС.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГорското в Шумен и ЛРД „Сокол“ разселиха 1 400 птици
Следваща статияПълен абсурд: Неуредици в НЗОК бавят заминаването на Валя за лечение в чужбина