дом Общество Взрив събори къща на ул. „Гео Милев“, разрушен е и съседен имот...

Взрив събори къща на ул. „Гео Милев“, разрушен е и съседен имот (обновена, снимки)

0
ДЯЛ

Адски взрив събори къща на улица „Гео Милев“ №10. Гръмнал е електрически бойлер, потвърдиха от полицията. Сигналът за взрива е подаден в 14.11 часа от спешен телефон 112 в дежурната оперативна част на ОДМВР – Шумен. Последвало второ съобщение с допълнение, че от взривната вълна са нанесени щети и по съседен имот.

По време на взрива, за щастие, и в двете къщи не е имало хора.
Живущите във втория имот, пострадал от взривната вълна, са правили съвсем скоро ремонт. По това време в къщата винаги е учело детето им, което днес пък имало някаква извънкласно занимание и е било извън дома си.

Предприети са всички мерки за обезопасяване на периметъра на инцидента. Изключено е електричеството в двата имота, спряно е подаването на битова газ в едната къща, както и водоподаването в къщата, в която е бил взрива. И двата имота не са подходящи за обитаване.
На мястото на инцидента са екипи на Пожарната и Полицията, както и директорът на ОДМВР – Шумен старши комисар Ялчън Расим.

Прави се оглед на нанесените щети на имотите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНова 9-метрова елха ще грейне в Шумен на 11 декември
Следваща статияНови цени на таксиметровите превози във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here