дом Култура Велики Преслав на 3-то място във временното класиране за „Община на годината...

Велики Преслав на 3-то място във временното класиране за „Община на годината за културно-исторически туризъм”

1
ДЯЛ

Община Велики Преслав се нареди на трето място в гласуването за „Община на годината за културно-исторически туризъм” на Министерството на туризма. Към днешна дата, старопрестолният град е събрал близо 11% от вота на гласувалите. С голяма преднина са община Пловдив – 25.51% и община Дряново – 43%. До края на гласуването остава един ден. Все още можете да подкрепите Велики Преслав в сайта на Министерството.
Годишните награди, организирани от Министерството на туризма, популяризират постиженията на отрасъла, представяйки различни дестинации, събития и забележителности. Целта на конкурса е също да изтъкне приноса на всички, полагащи усилия за устойчивото развитие на туризма в България, коментира министърът на туризма Николина Ангелкова. Състезанието стимулира и въвеждането на иновативни/добри практики, които повишават качеството и конкурентоспособността на българските туристически услуги и продукти.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВземат мерки за почистване на заледените малки улици в Шумен
Следваща статияНаграждават най-големите шуменски дарители

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here