дом Спорт България е безапелационен европейски и балкански шампион от ММА битките в „Арена...

България е безапелационен европейски и балкански шампион от ММА битките в „Арена Шумен“

0
ДЯЛ
????????????????????????????????????

България е отборен шампион на Европа при възрастовите групи под 18 години и отборен шампион на Балканите при мъжете и жените от провелото се в „Арена Шумен“ Балканско първенство по ММА, чиито домакин беше БФММА.
Във надпреварите при 12-13, 14-15, 16-17-годишни втори се класираха състезателите от Украйна, а на трето място – Турция.
В Балканското първенство за мъже и жени, на почетната сълбичка след отбора на България се наредиха бойците на Украйна, на трето място се класира отборът на Албания.
Балканското първенство беше Open, което даде възможност и на страни извън Балканския полуостров да участват, което прави успеха на нашите бойци още по-ценен.
„За първи в света се проведе европейско първенство за под 14, под 16 и под 18-годишни състезатели, с което за пореден път доказахме, че ние, в Българска федерация по ММА, работим и развиваме нашия любим спорт в правилната посока, грижим за подрастващите и мислим за поколения напред български ММА бойци”, коментира Станислав Недков, президент на Българската федерация по ММА, която съвместно с Балканска ММА федерация (BMMAF) и Европейска ММА Федерация (EMMAF) организираха първенствата.
Той благодари и поздрави всички лични треньори и състезатели от националните отбори, които отново защитиха успешно името на България, като една от световните сили в ММА.
На снимките: Възпитаниците на кърджалийската школа по смесени бойни изкуства „Спартак“, под ръководството на Виталий Бандурски, спечелиха 5 европейски титли при юношите и една балканска – при мъжете
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМаксима Боева стана носител на наградата за млад театрален режисьор „Слави Шкаров“
Следваща статияЗов за помощ: Да отворим сърцата си за шуменец, пострадал при тежка катастрофа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here