дом Политика Бойко Борисов: За моя радост видях добри управленци и добри хора

Бойко Борисов: За моя радост видях добри управленци и добри хора

0
ДЯЛ

Председателят на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов пожела успех на кандидатите на партията на местните избори. Снощи, в зала Арена Шумен се проведе среща на структурите на партията в Североизточна България. Представени бяха всички кандидати за кметове в областите Шумен, Търговище, Разград, Силистра и Добрич.

На срещата присъстваха още вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и депутатът в Европейския парламент Емил Радев.
Пред многобройната публика в залата Борисов изрази своето убеждение, че партията се е доверила на добри управленци, авторитети по места и преди всичко добри хора. Той коментира опитите на някои политически сили да всяват страх сред населението в смесените региони.

“Мога да кажа във всеки един град и село какво е направено. И не е важна победата заради кметския стол и пост, важно е направеното за хората. По време на избори политическите ни опоненти плашат хората с ГЕРБ и говорят как сме щели да бутаме молитвени сгради. Ние правим точно обратното – строим улици, училища, детски градини, спортни зали – подобряваме средата за живот на всички хора. Днес християни и мюсюлмани заедно живеят, заедно работят, заедно празнуват – няма значение кой каква религия има. Ние от ГЕРБ сме гарант за етническия мир и никога няма да допуснем границата да бъде премината. От нас има смисъл само ако правим добрини. Ние не се борим да ставаме на 100 години и да причиняваме няколко национални катастрофи, както са го правили БСП.”
С тези думи Борисов призова кандидатите и структурите на партията да се мобилизират и да спечелят местните избори, но преди всичко с уважение към всички български граждани. “Защото след изборите ще живеем и работим отново заедно,” каза още Борисов.

Домакинът на срещата и кандидат за кмет на Шумен Любомир Христов благодари от името на всички кандидати за доверието и за хубавите думи. “Подготвени сме да градим по-доброто бъдеще на нашите градове. Ние можем да покажем какво е било, какво е станало, какво искаме да направим и как ще продължим. Знаем какво можем и как да го реализираме. Вярвам, че ще се поздравим с успех на изборите и ще постигнем още по-добри резултати в нашата работа. Разчитаме и на помощта на правителството на ГЕРБ. Защото без тази помощ днес нямаше да ги има нито тази зала, нито старческият дом в Шумен,” каза още Христов.

По-рано кандидатът за кмет Любомир Христов заедно с Бойко Борисов и Владислав Горанов посетиха Индустриалния парк и разговаряха с немски инвеститори, които купуват терени там. След това тримата се срещнаха с ръководството и студентите във филиала на варненския Медицински университет, който бе разкрит по време на правителството на ГЕРБ през 2015-та година. По покана на управителя на Комплексния онкологичен център д-р Сотир Караниколов разгледаха и лечебно заведение в съседство. Там работят едни от най-добрите специалисти в тази област, центърът е оборудван с най-модерната апаратура, която, за да бъде в крак с новите технологии, трябва периодично да се обновява. Борисов припомни, че са направени много неща за Шумен от правителството на ГЕРБ през този мандат. Той беше посрещнат с огромна благодарност и от домуващите в Дома за стари хора. През 2018 г. правителството отпусна 1 млн. 500 хил. лв. за завършване на строително-ремонтните дейности.
“Правим всичко възможно, за да осигурим достоен живот на възрастните хора, те го заслужават. Искаме да помогнем и за футбола в града и ще го направим”, увери шуменци Бойко Борисов.

Сред гостите в Арена Шумен бяха още Томислав Дончев и Владислав Горанов, които призоваха кандидатите да се борят за подкрепата на своите съграждани не само на изборите, но още от първия ден след тях.
“Нещото, което правим и ще продължим да правим, е да работим за хората, за да живеят по-добре заедно. Политиката ни в това отношение в Североизточна България е целенасочена и последователна”, каза от сцената на Арена Шумен Томислав Дончев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрофилактика оставя десетки адреси без електрозахранване в Шумен
Следваща статияВ КАТ установиха кола с „пипнат“ номер на двигател

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here