дом Общество Безплатна доставка на хранителни продукти за уязвими групи в Каспичан

Безплатна доставка на хранителни продукти за уязвими групи в Каспичан

0
ДЯЛ

Във връзка с обявеното извънредно положение заради COVID-19 по инициатива на кмета на Каспичан Милена Недева от 17 март вече са активни телефоните 080040088 и 0882599025 за поръчка на хранителни продукти от първа необходимост и лекарства за нуждаещи се граждани. Това съобщиха от общинска администрация.
Предприетите мерки целят да подпомогнат най-уязвимите групи в създалата се епидемиологична обстановка.
От услугата могат да се възползват възрастни, самотно живеещи и хора с увреждания, които изпитват затруднения при закупуване на необходимите им продукти. Могат да се възползват и гражданите поставени под карантина.
Закупуването на хранителни продукти и лекарствата ще бъде за сметка на лицата, заявили услугата, без да се включва цена за доставка.
Заявките ще се изпълняват през работните дни от седмицата по следния график:
понеделник, сряда и петък: град Каспичан, кв. „Калугерица“ и селата Каспичан и Могила.
Вторник и четвъртък: град Плиска и селата Златна нива, Върбяне, Кюлевча, Марково и Косово.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаразените с COVID-19 у нас вече са 112
Следваща статияИззеха незаконно оръжие и боеприпаси от мъж в Иваново

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here