дом Политика Шуменските социалисти ще избират нов лидер в неделя

Шуменските социалисти ще избират нов лидер в неделя

0
ДЯЛ

БСП-Шумен ще избира нов лидер през уикенда, на 5 юли от 9.00 часа в зала „Проф. Венета Вичева“ на Община Шумен.
В дневния ред на отчетно-изборната конференция на социалистите е предвиден отчет на ръководството, на групата общински съветници, на народния представител, както и отчет на общинската контролна комисия, съобщиха участници във форума.
Предстои и избор на нов Общински съвет и председател, както и на делегати на конгреса. На конференцията ще бъдат номинирани кандидатът на организацията за председател на партията и членове на Националния съвет на БСП.
„С най-много номинации от събранията на основните партийни клубове са настоящият лидер Корнелия Нинова, Красимир Янков, Кирил Добрев“, уточни нашият източник.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтличиха победителите във фотоконкурса „Цветните градини на Преслав”
Следваща статияМъж загина при зверска катастрофа на „Хемус“ край Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here