дом Спорт Шуменските бойци – домакини на Държавния шампионат по кик бокс

Шуменските бойци – домакини на Държавния шампионат по кик бокс

0
ДЯЛ

Шуменският Спортен клуб по кик бокс „Шуменска крепост“ ще бъде домакин на голямо състезание за поредна година.
Между 22 и 24 март в областния град ще се проведе кръг от Държавния шампионат по кик бокс в ринговият стил лоу кик за всички възрастови групи, който се организира под егидата на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.
Шумен за първи път бе домакин на такъв форум през април 2011 г., като оттогава не е минавала година без първенство в града. За състезанието,което отначало се провеждаше в спортна зала „Младост“, а през последните две години бе в спортен комплекс „Плиска“, пристигат кикбоксьори от цялата страна
Събитието през 2019 г. ще се проведе в новопостроената „Арена Шумен“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДиректорът на Телевизия Шумен обвини местната власт в груба намеса в работата на медията
Следваща статияДвама продължават в конкурса „Управител на екосистема – Никола Козлево“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here