дом Здраве Шуменската лекарска колегия с призив във връзка с COVID-19: Спазвайте противоепидемичните мерки!

Шуменската лекарска колегия с призив във връзка с COVID-19: Спазвайте противоепидемичните мерки!

0
ДЯЛ

От Регионална колегия на Български лекарски съюз се обръщат с призив за спазване на противоепидемичните мерки във вързка с COVID-19!
„COVID-19 промени изцяло нашето ежедневие. Стана тема N°1 в живота ни! Стана повод за крайности в емоциите и в поведението ни – от прекомерен страх, през паниката до парализиращ ужас, от безотговорно неглижиране до с нищо не обосновано отричане. Лекарите сме тези, които запазихме и проявяваме разумно поведение, без паника, без страх. Работим с разум и спокойно! Скъпи съграждани, трябва да ни чуете! Ние сме Вашите лекари. COVID-19 съществува, не е измислица! Легендите за световна конспирация не помагат с нищо! Ние лекарите не поставяме фалшиви диагнози, не правим компромиси със съвестта си. Повечето от нас са на предела на своите физически възможности. Умората и психическото изтощение не могат да ни демотивират. Демотивират ни безотговорното поведение и глупостта. Нараства броят на заразените с COVID -19 лекари, медицински сестри, друг медицински персонал. Все по-малко ще стават здравните професионалисти, които ще се грижат за вашето здраве. Затова се обръщаме към всички вас – спазвайте противоепидемичните мерки, бъдете отговорни не само за вашето здраве, но и за здравето на човека до вас!Спазвайте социалната дистанция, носете маски на обществени места в закрити пространства, дезинфектирайте ръцете и повърхностите, помогнете ни в борбата срещу вируса!“, се посочва в призива на Регионална лекарска колегия-Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВандалите, вилнели в Люксембургската градинка ще възстановят щетите в пълен размер
Следваща статияMинистър Терзийски: Операцията в Хитрино беше тест за действията на МВР

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here